ÓZONOS AUTÓ FERTŐTLENÍTÉS

HELYSZÍNRE MEGYÜNK!

Autóklíma és utastér, kisebb tehergépjárművek belterének ózonos fertőtlenítése Budapesten szervizünkben vagy az Ön számára kényelmes, előre egyeztetett helyszínen.

Kényelem

Önnek sehova sem kell mennie ha nem szeretne. Telefonos egyeztetés után kiszállással fertőtlenítjük autóját otthona,munkahelye előtt.

Hatékony

Az ózon több százszor erősebb fertőtlenítő, mint a klór. Gázhálmazállapotának köszönhetően kis résekbe is könnyedén bejut, ahol a szokványos fertőtlenítők kudarcot vallanának.

Gyors eredmény

A fertőtlenítés kb 30-40 percet vesz igénybe amit egy szellőztetés követ, és az autó már használható is.

Környezetbarát

Környezetbarát és egyben vegyszermentes fertőtlenítést biztosít, aminél hatékonyabbat még nem ismerünk.

Mi az Ózon?

Gázhalmazállapotú ózon egy 3 oxigén atomból álló instabil molekula. Az egyik legerősebb oxidáló,fertőtlenítő anyag sokkal hatékonyabb, mint a klór. Erőteljes fertőtlenítő hatása miatt bármilyen mikroorganizmussal kapcsolatba lépve azt egyből oxidálja és elpusztítja.

 

A gépjárműbe beteszünk egy ózóngenerátort ami zárt helyen a keringetésre állított szellőzőrendszer hatására keringetni fogja az utastérben a magas koncentrációjú ózont. Az autóban lévő kellemetlen szagokat, baktériumokat, vírusokat, gombákat az oxidációs folyamaton keresztül eltávolítja. A folyamat maga körülbelül 30 percet vesz igénybe, amit egy szellőztetés követ és az autó már is használható.

Ajánlott évente két alkalommal elvégezni a kezelést.

Az ózon teljes mértékben megszünteti a dohányázás okozta szagokat jáművében.

Az ózón erős oxidáló hatása révén elpusztítja a a batériumok sejtfalát, majd a baktérium elpusztul. Továbbá az ózon megtámadja a vírus kapszidjait, így azok nem lesznek képesek a sejt membárnhoz kötődni és továbbadni a fertőzést.

Az ózon elpusztítja a penészgombák spóráit ezáltal megakadályozza a szaporodását. A kifejlett szemmel látható penésszel szemben felületi hatást fejt ki és növekedését gátolja.

Azon ózon elpusztítja az atkákat azáltal, hogy károsítja légzőszervüket. Az ózon továbbá oxidálja az atkák ürülékét is, ami leginkább felelős a porallergiás tünetek kiváltásáért.

Áraink

Személyautó

6 900 Ft

A művelet kb. 30 percet vesz igénybe, amit egy alapos szellőztetés követ.

Tehergépkocsi

9 900 Ft

A művelet kb. 45 percet vesz igénybe, amit egy alapos szellőztetés követ.

Kiszállási díjaink

1 km alatt INGYENS
1-5 km között 3 500 Ft
5 km felett 4 900 Ft