Szolgáltatásaink

Teljes körű autószervíz

Szervizünk teljes körű autójavítási szolgáltatást nyújt. Minden művelet megkezdése előtt előzetesen egyeztetett árajánlat alapján dolgozunk, illetve, ha szerelés közben derül fény újabb hibákra azonnal értesítjük Önt a további szükséges műveletekről.

Műszaki vizsgáztatás

Műszaki vizsga teljes körű ügyintézéssel. Autóját minden esetben átvizsgáljuk és igény szerint elvégezzük a kért szerviz műveleteket, hogy a műszaki vizsga sikeres legyen.

Motor- és váltó olajcsere

A rendszeres olajcsere a hosszú motor élettartam titka. Ennek érdekében érdemes 10-15.000 kilométerenként cserélni. Szervizünkben több fajta árkategóriájú olaj elérhető, de speciális kéréseket is gond nélkül tudunk teljesíteni. Az olajcsere megejtésekor az olajszűrő cseréjét mellett javasoljuk a levegőszűrő és az utastérszűrő cseréjét is. Időnként a váltóban is érdemes olajat cserélni, ami nagyban függ a váltó típusától. Nálunk mind manuális mind automata váltó olajcserére is lehetőség van!

Futómű javítás és futóműbeállítás

Bármiféle kopogó hangot észlel járművében az nagy valószínűséggel egy rossz futómű okozza. Egyes alkatrészek túlzott kopása és ennek figyelmen kívül hagyása nagyon balesetveszélyes ugyanis akár menet közben is kifordulhat a kereke. Ennek elkerülése érdekében ha ilyet tapasztal bátran keresse fel szervizünket. A futómű javítása után elengedhetetlen a futómű beállítása amit korszerű műszerrel végzünk. Ez a művelet azért szükséges, mert egy rosszul beállított futómű egyenetlen gumikopást és kevésbé stabil úttartást eredményez.

Klímatöltés-és szerelés

Klímája akkor működik jól, ha jéghideg levegőt tud fújni a nyári melegben is. Ha nem ezt tapasztalja annak több oka is lehet. A legáltalánosabb, hogy a klímagáz egy része- ami fizikai adottságai révén illékony – elszivárgott a rendszerből. Ez jellemzően nagyjából 2 évente utántöltéssel orvosolható. Vannak olyan esetek is amikor valamilyen lyukas alkatrész a hibás, ilyen esetekben viszont a szimpla utántöltés haszontalan mert a gáz azonnal elillanna. Ezen felül lehet hibás a klíma kompresszor is. Nálunk lehetőség van a klímatöltés előtt nyomáspróbára is, így elkerülhető a felesleges feltöltés, illetve a klímakompresszor működőképességét is ellenőrizni tudjuk. Továbbá, ha valamilyen szivárgás tapasztalható a rendszerben azt is orvosolni tudjuk.

Diagnosztika

Felgyulladt a Check-Engine lámpa? Vagy szokatlan viselkedést tapasztal járművében? Nálunk korszerű diagnosztikai műszerünkkel percek alatt tudunk hibakódot olvasni és törölni, illetve az élő adatokat is vizsgálni tudjuk, így elkerülhetők a felesleges és drága alkatrész cserék.

Kipufogó javítás

Szokatlan hangokat hall a kocsija alól? Esetleg gázszivárgást észlel? Valószínűleg a kipufogója lehet a hibás. Nálunk könnyedén elvégezhetők a kipufogó alkatrészek cseréje. Először teljesen átvizsgáljuk a kipufogó rendszert ami kiterjed a szivárgások keresésére, felfüggesztések átvizsgálására, majd elvégezzük a szükséges műveleteket.

Ózonos klímatisztítás

A kellemetlen szagok illetve baktériumok és gombák eltávolítására kitűnő megoldás az ózonos tisztítás. Professzionális gépünkkel már fél óra alatt egy tisztább autó tulajdonosa lehet.

Gumiszerelés, defektjavítás

Szervizünkben egyaránt lehetőség van defektjavításra, kerékcserére és gumicserére is. Professzionális gépünknek köszönhetően a 20 col feletti peremvédős gumik sem okoznak gondot. Igény esetén a gumik tárolását is meg tudjuk oldani a raktárhelyiségünk aktuális kapacitásától függően.